Vintherapie spa nega

2020-04-02 15:47:58 Posted by 2

Kako do čvrste in negovane kože telesa v samo 4 koraka?
Čeprav je koža naš največji organ, je ravno koža tista, ki ji številni ne namenijo dovolj pozornosti. Po navadi najprej pomislimo na kožo obraza, pričesko, urejene nohte in šele na to na kožo telesa, ki jo velikokrat raje skrijemo pod oblačili.
Na žalost je, tako kot obraz, tudi naše telo podvrženo številnim agresivnim vplivom iz okolja in prostim radikalom, vključno z izpostavljenostjo soncu, hormonskim spremembam, nihanjem teže pa tudi trenjem oblačil. To lahko privede do izgube čvrstosti na občutljivih predelih telesa. Dodatno pa se med 28. in 54. letom starosti čvrstost kože zmanjša do 27 %, največkrat predvsem na področju rok, prsi, trebuha in zadnjice. Zato moramo poleg osnovnih pravil, ki so povezana z zdravim življenjem, v svoj vsakdanjik vključiti tudi nego, ki bo zagotovila zdravo, gladko in čvrsto kožo. 
Caudalie Vinosculpt - vaša naravna rešitev za čvrsto in zdravo kožo
Kot odgovor na problematiko kože brez tonusa so strokovnjaki francoske znamke Caudalie ustvarili Vinosculpt - inovativno negovalno linijo za telo, polno visoko kakovostnih naravnih sestavin in formulacij, ki v štirih korakih nudi enkratno, celostno rešitev za hujšanje in nego kože telesa. Rezultat sta čvrsta koža in povrnjen tonus, hkrati pa lahko izkusite edinstven trenutek dobrega počutja in se prepustite občutku Vinotherapie nege kar v udobju svojega doma. 
Razvajajte svojo kožo z vrhunskimi naravnimi sestavinami 
Po 28-dnevni uporabi ena konfekcijska številka manj!
Caudalie linija Vinosculpt se usmerja na štiri točke na telesu: roke, prsni koš, trebuh in zadnjico, klinični rezultati na telesu pa so pokazali, da po redni 28-dnevni negovalni uporabi lahko pričakujete eno konfekcijsko številko manj. Klinična in dermatološka testiranja so pokazala še povečanje čvrstosti kože za 96 %, večji tonus kože za 91 %, pri 86 % primerih je bila koža bolj napeta, v 82 % pa je postava pridobila lepšo obliko. 

Linija Caudalie Vinosculpt sestoji iz štirih izdelkov/korakov:
Krema Vinosculpt - Učvrstite kožo vsako jutro
Nova lifting učvrstitvena krema za telo Vinosculpt je izdelek, ki združuje naravne sestavine, učinkovitost in užitek, hkrati pa vidno krepi in učvrsti kožo. Učvrstitvena krema za telo Vinosculpt deluje istočasno na štirih ključnih področjih telesa in obnavlja ter učvrsti kožo že po prvem mesecu uporabe. Kremo vsako jutro močno vmasirajte s krožnimi gibi. Koža bo zglajena in postava bo oblikovana, njena nelepljiva, puhasta tekstura omogoča globinsko nego telesa. Primerna je za vse tipe kože, od normalne do suhe, kot tudi za tisto najbolj občutljivo.
Piling za telo Cabernet - dva do trikrat na teden naredite piling
Piling za telo Cabernet je tipičen negovalni izdelek v Caudalie Vinotherapie Spa-ju. Izdelan je iz olja grozdnih pešk in šestih drenažnih esencialnih olj. Kožo pusti mehko in gladko, pripravljeno na nanos izdelka za oblikovanje postave.
Suho olje - ob večerih izboljšujte tonus
Suho olje je učinkovit koncentrat za oblikovanje postave, ki hkrati zmanjša pojav pomarančnega videza kože z aktivno drenažo. Vmasirajte olje v vlažno kožo s krožnimi gibi, v smeri proti srcu.
Drenažni čaj - drenaža s tremi čajnimi vrečkami na dan
Ustvarjen ekskluzivno za čajno sobo Vinotherapie Spa je Organski drenažni zeliščni čaj s certifikatom Ecocert učinkovit shujševalni izdelek, ki iz telesa izloča odvečno vodo in toksine.