O nas

 

O podjetju

Podjetje Vivaderm d.o.o. je ekskluzivni zastopnik za francoski blagovni znamki Caudalie (naravna dermokozmetika) in DermEden (dermatološka).

Caudalie je naravna linija za nego obraza in telesa, ki je nastala v francoski pokrajini Bordeaux, ki je poznana po dolgoletni tradiciji gojenja vinske trte (Vitis Vinifera). Ekskluzivni patenti in aktivne sestavine temeljijo na zdravilnih izvlečkih vinske trte.

Kozmetični izdelki niso testirani na živalih. Linija Caudalie je vrhunska združitev znanosti, narave in glamurja. Izdelki ne vsebujejo parabenov, fenoksietanola, ftalatov, mineralnih olj, natrij lauret sulfata in sestavin živalskega izvora.

DermEden je prva 100% francoska farmacevtska blagovna znamka z lastnim laboratorijem, ustanovljena leta 2008 na podlagi številnih dermatoloških raziskav, njihov cilj je zagotoviti kakovostne izdelke za predele kože, ki so vsakodnevno izpostavljeni soncu. Sestavine njihovih dvanajstih ekskluzivnih izdelkov so zelo učinkovite, saj je koža videti 24 ur brezhibna. Sonce je eden izmed glavnih povzročiteljev problemov na koži, zato so za vsak del dneva ustanovili t.i. protokole, ki pomagajo pri reševanju problematike kože, in sicer dnevni protokoldnevno&nočni protokol in nočni protokol. DermEden svetujejo dermatologi in farmacevti.

 

Vizitka

Dolgi naziv: VivaDerm, trgovina, zastopanje in svetovanje, d.o.o.
Krajši naziv: VivaDerm d.o.o.
Naslov: Šmartinska cesta 106, 1000 Ljubljana

Matična številka: 6760147000
Davčna številka: SI76418219
Davčni zavezanec: DA
Transakcijski račun: SI563300 0000 6851 586