Čarobna meglica za popoln in mladosten izgled

Čarobna meglica za popoln in mladosten izgled

Caudalie’s Beauty Elixir se je rodil iz knjige urokov iz 16. stoletja, ki so jo našli na bregovih reke Sene v Parizu. V knjigi je bil recept za povsem naravni eliksir, ki ga je madžarska kraljica uporabljala za nego svoje polti – legenda pravi, da je kraljičina sijoča koža pravzaprav očarala poljskega kralja (ki je bil takrat od nje kar 35 let mlajši).

Mathilde Thomas je delala v Château Smith Haut Lafitte, vinogradu v Bordeauxu, ki je bil v lasti njenih staršev, ko se je odločila predelati izvirno formulo s sodobnim (in francoskim) vrtenjem. Mathilde in njen mož Bertrand, ki sta bila že potopljena v področje nege kože, sta raziskovala antioksidativno moč polifenolov grozdja in tako združila ta spoznanja s slavnim kraljičinim pripravkom, da bi leta 1997 izdelala Caudalie Beauty Elixir.

Posebna hibridna meglica za obraz je bila takojšen kultni izdelek, ki so ga vzljubili francoski strokovnjaki za nego kože in vizažisti slavnih osebnosti. Postala je stalnica v zakulisju tednov mode; nekakšna industrijska skrivnost za osvežitev manekenske kože med nastopi. Javne pohvale uglednih osebnosti – vključno z Victorio Beckham leta 2012 in Rosie Huntington Whitely leta 2017 – so ga dodatno utrdile kot ikonični izdelek in od takrat je mednarodna uspešnica.

Del privlačnosti lepotnega eliksirja Caudalie’s Beauty Elixir je v tem, da je formula v 25 letih od lansiranja ostala popolnoma enaka: benzoin za pomiritev kože, mira za toniziranje, eterična olja rožmarina iz Tunizije za energijo in poprove mete za stimulacijo, skupaj s pomarančnimi cvetovi za mehčanje, vrtnico za pomirjanje in seveda izvlečkom grozdne mezge iz Francije, ki povečuje sijaj – sicer znano kot vodilna sestavina Caudalie. Osvežilen in čudovito zeliščen Beauty Elixir je od svojega začetka ostal veganski, brez parabenov in 100-odstotno naravnega izvora (lastnosti, ki so bile takrat prava anomalija). Predstavljal je tudi novo vrsto francoske lepote; tisti, ki je združil rastlinske izvlečke z razkošno izkušnjo – recept, ki se je absolutno obrestoval.

Ne glede na to, ali gre za utrjevanje ličil, pripravo kože ali osvežitev čez dan, je Caudalie’s Beauty Elixir res eden najstarejših večnamenskih izdelkov za nego kože na trgu – in s kraljevskim poreklom ne bi pričakovali nič manj.

Share this post


Želite prejeti KODO za popust?
Pridružite se družini Vivaderm in ob potrditvi vašega ELEKTRONSKEGA NASLOVA prejmite KODO -10% popust ob prvem nakupu.

Ne zamudite priložnosti!
    POTRDI